Hulp bij Crowdfunding

E-book Fondsenwerving met Crowdfunding

E-book Fondsenwerving met Crowdfunding

€ 4,25 ex BTW.
- Betalen met Ideal - Direct in jouw mailbox - Pdf-bestand
Bestellen

E-book Fondsenwerving met Crowdfunding.


Het e-book crowdfunding is een procesbeschrijving van de stappen uit de gratis procesplaat. Een handige kapstok om zelf een crowdfunding campagne te starten. Verder vind je in het E-book tips over enkele interessante crowdfunding platforms en worden deze met elkaar vergeleken.
Voor € 4,25 ex Btw, te betalen via Ideal, ontvang je het E-book direct als pdf in jouw mailbox.


Hulp bij Crowdfunding: gratis procesplaatMet de GRATIS procesplaat Hulp bij Crowdfunding stichting of vereniging krijg je inzicht in het aanvraagproces van crowdfunding en de diverse crowdfunding websites. Je kan niet alleen geld lenen via Crowdfunding, ook fondsenwerving voor stichting of vereniging kan via Crowdfunding worden georganiseerd. Kies voor succes met Crowdfunding, neem de eerste stap voor het opzetten van jouw eigen Crowdfunding campagne.

Gratis procesplaat Crowdfunding

Gratis procesplaat Crowdfunding

Aanvragen
Financiële strategie

Financiële strategie

Aanvragen

Financiële strategie


Crowdfunding is een goed alternatief en/of aanvulling op de traditionele bancaire financiering. Middels crowdfunding kunnen bovendien donaties op de digitale manier worden geworven via bestaande crowdfunding platforms of zelfs jouw eigen crowdfunding platform. Wil je weten hoe je de zoektocht naar een financiering en/of donaties kunt aanpakken? Of wil je jouw eigen website inzetten als digitale collectebus? Stel je vraag en vraag een offerte op voor het opstellen van een financiële strategie.
Show Buttons
Hide Buttons